This is why we Fite!

Krediet

FITE werkt samen met Kiva om vrouwen wereldwijd te helpen bij het verkrijgen van financiële onafhankelijkheid. Samen zorgen zij voor verstrekking van microkrediet: dit is een kleine lening die verstrekt wordt aan (vrouwelijke) ondernemers. Deze lening biedt ze de mogelijkheid om zichzelf te ontwikkelen en om investeringen te doen die nodig zijn voor het opstarten of laten groeien van een eigen bedrijf. Daardoor verbeteren zij hun financiële positie en kunnen ze deze lening uiteindelijk terugbetalen. 


Ook jij kunt helpen! Via de website van Kiva (Kiva.org), kun je een lening verstrekken aan een vrouwelijke ondernemer die een lening nodig heeft via microkrediet.
Educatie

Dermalogica en Dermalogica's onderzoeksinstituut (IDI) hebben de krachten gebundeld en FITE Future Entrepreneurs opgericht. Dit initiatief verzorgt trainingen van het IDI, coaching en business trainingen, wat vrouwen de kans biedt op een succesvolle carrière als Dermalogica huidexpert en/of saloneigenaar.


Inspiratie

Om vrouwen wereldwijd meer 'stem' te geven ondersteunt FITE lokale initiatieven waarop vrouwen hun succesverhalen kunnen delen. Dit biedt ze een platform om elkaar en anderen te motiveren en inspireren, waardoor ze tevens in staat zijn om sociale impact te creëren.   

Wist je dat je door het kopen van Dermalogica's producten indirect steun biedt aan FITE? Dermalogica doneert namelijk ieder jaar een deel van de opbrengst aan dit initiatief.


http://joinfite.org/   This is why we Fite!