Puur Nr1

Een behandeling bij Puur Nr1 met Dermalogica is niet zomaar een behandeling. Wij onderscheiden ons op 4 verschillende punten van anderen.

1. persoonlijke aanpak

We bieden niet steeds dezelfde ‘menukaart’ aan, maar onderscheiden ons door een persoonlijke benadering. Zo wordt een behandeling en/of productadvies altijd afgestemd op je huidbehoefte, die wordt bepaald aan de hand van een Face Mapping® huidanalyse.

2. hoogste niveau van kennis

Het kennisniveau bij Puur Nr1 ligt zeer hoog. Bij Puur Nr1 werken we hoofdzakelijk met het merk Dermalogica. Dermalogica is ontstaan uit educatie, en kennis staat daarom ook hoog in het vaandel. De trainingen die we als huidexperts bij Demalogica volgen, zijn ontwikkeld door het IDI (International Dermal Institute) en behoren tot het hoogste niveau in de branche.

3. professionele producten

We werken in de salon met professionele producten. Deze producten mogen alleen gebruikt worden door gecertificeerde Dermalogica huidexperts, omdat ze zeer geavanceerd zijn en hogere concentraties werkzame stoffen bevatten dan retail producten voor thuisgebruik.

4. dermalogica's unieke concepten

Dermalogica’s huidexperts maken gebruik van concepten, zoals Face Mapping®, Skin Bar® en microZone. Deze drie concepten zorgen ervoor dat behandelingen en producten persoonlijk op iedere huid kunnen worden afgestemd.

Ook is het belangrijk om tussendoor uw huid goed te onderhouden, Puur Nr.1 biedt hiervoor producten van Dermalogica aan, deze hebben voor ieder huidtype een speciale lijn ontwikkeld voor de beste resultaten. Met deze producten kunt u uw huid in topconditie houden en zo de behandelingen thuis ondersteunen.

Daarnaast kunt u bij Puur Nr1 terecht voor harsen (benen, oksels etc...), of een manicure.

Mocht u interesse hebben in een vrijblijvende Face Mapping® en/of een behandeling kunt u een e-mail sturen naar info@puurnr1.nl of bellen naar

06 - 46106374.