Behandelingen met Dr. Belter


Puur Kort | ± 30 minuten

Een korte reinigende behandeling voor iedereen met een drukke agenda: reiniging, peeling, epileren en een dag / nacht verzorging.

€ 35,00Puur Normaal | ± 60 minuten

Voor de jonge / normale huid. Een vochtbehoudende en stimulerende behandeling die een verfrissend resultaat geeft: oppervlakte reiniging, peeling, stomen, onzuiverheden verwijderen, epileren wenkbrauwen, massage, masker en dag / nacht verzorging.

€ 57,50Puur Ampul | ± 60 minuten

Alles wat de gevoelige / droge huid nodig heeft. Met de bijzondere werkstoffen zoals Hyaluronzuur, vitamines en zijde extract: oppervlakte reiniging, peeling, stomen, onzuiverheden verwijderen, epileren wenkbrauwen, massage, masker en dag /nacht verzorging. 

€ 62,50Puur Kaviaar | ± 60 minuten

Een speciale behandeling voor de rijpere huid. Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van zeer geconcentreerde stoffen zoals: kaviaar-, oesters- en algenextracten voor een optimaal resultaat tegen lijntjes. Reiniging, peeling, stomen, onzuiverheden verwijderen, epileren wenkbrauwen, massage, masker, ampul met kaviaar extracten en een dag / nacht verzorging. 

€ 62,50Acne | ± 60 minuten

Een speciale dieptereiniging voor de complexe huid met producten gericht op het reinigen, herstellen en verzorgen van de huid. Dieptereiniging, peeling, stomen, onzuiverheden verwijderen, epileren wenkbrauwen, (eventueel massage, afhankelijk van de conditie van de huid) ampul speciaal voor de acne huid en een dag / nacht verzorging.

€ 62,50


Behandelingen met Dr. Belter